Cadira rodes a la Ronda Litoral

La Guàrdia Urbana ha demanat la col·laboració ciutadana a través de Twitter per poder identificar l’home que circulava en una cadira de rodes elèctrica per la ronda del Litoral, a l’altura del Port de Barcelona. Demanen a tot aquell que pugui aportar alguna dada que es posi en contacte amb la policia amb l’objectiu, diuen, d’“evitar futures situacions de risc o d’accident”.

El vídeo de l’home circulant en una cadira de rodes elèctrica per la calçada de la ronda del Litoral s’ha fet viral a les xarxes. Les imatges estan gravades des d’un telèfon mòbil del conductor d’un vehicle alt, possiblement un camió, al costat de la sortida 21 de la ronda, en sentit Besòs. En canvi, cap conductor no va alertar la Guàrdia Urbana de la situació de perill que representava la circulació d’una cadira de rodes per la ronda, com lamenten des del cos policial.

Casos resolts amb l’ajut de la col·laboració ciutadana

Els últims mesos, les crides a la col·laboració ciutadana que ha fet la Guàrdia Urbana han estat determinants per resoldre alguns casos. Fa uns dies, la Urbana anunciava que havia identificat al conductor del vehicle que va atropellar a un noi la nit de Cap d’Any a la Diagonal i que després va fugir. En aquest cas, es va demanar la col·laboració ciutadana, i es va aconseguir el relat de diferents testimonis que van veure una part del que va passar aquella nit, i també la valuosa informació d’una clienta d’un hotel d’Olèrdola que després de la crida a les xarxes socials, va sospitar encertadament que un vehicle que havia vist podria ser el que s’havia donat a la fuga.

La Guàrdia Urbana també va demanar la col·laboració ciutadana fa un parell de mesos per identificar el conductor d’una bicicleta que va atropellar una dona i un bebè a la Diagonal. En paral·lel a la investigació, la Guàrdia Urbana va difondre imatges del presumpte autor dels fetsi va demanar als ciutadans si en podien aportar alguna informació.