El vídeo d’un home circulant en una cadira de rodes elèctrica per la calçada de la ronda del Litoral s’ha fet viral a les xarxes les últimes hores. En les imatges, difoses per ‘La Vanguardia’, es pot veure l’home circulant enganxat a la tanca de protecció del carril dret de la ronda a l’altura del port de Barcelona, al costat de la sortida 21, en sentit Besòs.

El vídeo mostra com la cadira circula molt lentament, fet que provoca que els vehicles hagin de frenar fins a pràcticament quedar aturats, i avançar l’home pel carril esquerre. Les imatges es va publicar aquest dimarts i estan gravades amb un telèfon mòbil pel conductor d’un vehicle alt, possiblement un camió. Tot i que se’n van poder gravar imatges, en canvi, cap conductor no va alertar la Guàrdia Urbana de la situació de perill que representava la circulació d’una cadira de rodes per la ronda, com han lamentat des del cos policial.

Un altre cas el 2016 pel carrer de Muntaner

Fa tres anys, el juliol del 2016, un altre vídeo d’un home en cadira de rodes baixant a tota velocitat pel carrer de Muntaner també es va fer viral a les xarxes. En aquell cas, l’home no es limitava a circular pel carril bus sinó que fins i tot feia avançaments. En aquella ocasió, les imatges les va gravar la persona que anava de paquet en una moto, però tampoc ningú no va optar per trucar a la policia i denunciar la situació.