Aquest dimarts al matí ha caigut la branca d’un arbre dels Jardins de Magalí, al barri de les Corts. Testimonis dels fets apunten que l’interior de la branca es veia podrit i aquest podria haver estat el motiu del trencament. La branca ha caigut al bell mig d’un dels camins del parc i ha bloquejat completament el pas d’un passadís d’uns set metres.

Aquests jardins estan delimitats pel poliesportiu de les Corts, el carrer de Vallespir, la travessera de les Corts i l’Escola Duran i Bas, i són moltes les famílies que el travessen i n’utilitzen l’àrea de jocs infantils. Per sort, no hi ha hagut cap ferit. El servei de Parcs i Jardins ha estat avisat al cap de poca estona i ha comunicat que es retiraria la branca caiguda al llarg de la tarda. A dos quarts de nou del vespre una dotació dels bombers, acompanyats de la Guàrdia Urbana, han procedit a retirar-la.

Segon ensurt del dia a causa d’un trencament de branques

Abans ja s’havia produït un altre ensurt, aquesta vegada al barri del Guinardó. Una branca gegant d’un morera blanca s’ha trencat a la plaça del Nen de la Rutlla i ha donat un ensurt enorme a un home que justament hi passava pel costat. En aquest cas tampoc no hi ha hagut cap ferit.