examen fisica selectivitat 2022

No ha estat fins a la tarda que, de forma més generalitzada, han sorgit crítiques per les dificultats d’una prova. Aquest dimarts, 14 de juny, molts dels alumnes que han afrontat l’examen de Física de la Selectivitat 2022 han sortit de l’aula amb la sensació que els ha anat malament. En alguns casos, molt malament, d’acord amb els testimonis dels estudiants. “Sabeu si l’examen de Física era per entrar a la NASA? Soc l’única a qui li ha anat fatal”, es preguntava una usuària.

De fet, la comparació de l’examen de Física amb un per accedir a la NASA ha estat força constant entre les reaccions dels estudiants a les xarxes socials. “Qui tregui bona nota a Física, cap a la NASA”, deia un altre usuari. “Ja tinc coneixements per estudiar a la NASA“, deia un altre.

Primers mems per a l’examen de Física de les PAU

Minuts després de la finalització de l’examen de Física, els mems no s’han fet esperar. Alguns han comparat les sensacions de la prova del 2021 amb les d’aquest 2022, tot contrastant fotografies en color (l’any passat) i en blanc i negre (aquest any). Les crítiques i laments han estat molt presents entre les reaccions dels usuaris.

Les imatges gracioses d’animals també han estat la tònica.