La pandèmia del coronavirus ha fet que enguany no es pogués celebrar el Pride! BCN com és habitual. A l’abril, els organitzadors van decidir suspendre’n els actes presencials i reenfocar la celebració cap a una altra de telemàtica. Les trobades multitudinàries d’altres anys han estat substituïdes per diversos actes, entre els quals destaca un programa especial emès aquest dissabte a betevé, amb la qual cosa s’ha convertit en la primera gala del Pride! BCN que es televisa.

L’espectacle, conduït per Jordi Chicletol i Sharonne, ha comptat amb actuacions musicals de cantants com Bad Gyal o Karina. A més, altres artistes com Agoney Hernández o Ricky Merino han aprofitat l’ocasió per explicar la seva pròpia experiència. La gala també ha tingut un record especial per a Carmen de Mairena, que va morir aquest març als 86 anys. Al llarg de l’especial s’han entrevistat diverses persones que coneixien molt bé l’artista transsexual i que n’han explicat la història de superació. Dramas de Honor també li han fet un homenatge molt especial.

Enguany, betevé ha organitzat amb la col·laboració del Pride Barcelona una setmana amb continguts especials a la televisió i el web amb motiu de la setmana de l’orgull LGTBI. Aquest diumenge es tancarà aquesta edició especial amb l’emissió de la pel·lícula ‘Rafiki’, dins el cicle de cinema LGTBI africà.

Entrevista a Agoney

Ricky Merino, un altre dels protagonistes

Entrevista a Bad Gyal