El districte de les Corts es prepara per acollir la cursa En Marxa per la Paràlisi Cerebral que enguany arriba a la novena edició.  La prova ―organitzada per la Federació Catalana de Persones amb Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) i Ipsen Pharma― fa anys que es fa coincidir amb la Festa Major de les Corts i té com a objectiu donar visibilitat a les persones amb paràlisi cerebral i a les entitats que treballen per millorar-ne el seu dia a dia.

Una flaixmob per animar els participants

Com ja és habitual, dies abans de la cursa s’ha fet una flaixmob per impulsar la participació. Treballadors i usuaris de les entitats han pogut ballar al ritme de la cançó ‘Jo soc com tu’, als Jardins de Joaquim Ruyra de les Corts. Amb la flaixmob, com amb la cursa, es volen demostrar les capacitats de les persones amb paràlisi cerebral, així com la tasca a favor de la inclusió que es fa des de les 13 entitats que conformen la Federació Catalana de Persones amb Paràlisi Cerebral. La presidenta de la federació, Maria Mercè Batlle, ha remarcat que la voluntat és que hi participi tothom qui pugui, sigui quina sigui la seva discapacitat.

Una cursa amb dos recorreguts

La cursa coincidirà amb la cloenda de la Festa Major de les Corts i disposarà de dos recorreguts: un d’un quilòmetre i un altre de cinc que començaran i acabaran a l’avinguda de Sant Ramon Nonat. La prova està oberta a tothom i és totalment inclusiva. El preu serà de dos euros per als nens, joves i persones amb algun tipus de discapacitat i, de quatre, per a la resta d’adults. Les inscripcions ja estan obertes i els organitzadors esperen arribar al màxim de participació establert en 2.500 corredors. De moment, ja s’hi han inscrit 2.100 persones.