Accident mortal de trànsit a l'AP-2

Les víctimes mortals de l’accident a l’AP-2 aquest divendres de matinada a l’altura de Castelldans (les Garrigues) eren veïns de Barcelona. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el conductor del cotxe, de 38 anys, i un dels fills han mort en el sinistre mentre que la mare, de 37 anys, i el segon fill han estat traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova en estat crític. Un cop allà, la dona també ha acabat morint.

Els fets s’han produït poc abans de les 5 h de la matinada i els ocupants viatjaven en una furgoneta que s’ha vist involucrada en una col·lisió múltiple per causes que encara s’estan investigant. Es dona el cas que és una via on aquest matí hi havia una boira molt densa i, de fet, s’han produït dos accidents múltiples més. Segons el SCT, han estat un total de tres sinistres amb més d’una vintena de vehicles implicats, entre els quals alguns camions.

L’autopista s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa, amb desviaments per la sortida 5 en sentit Barcelona i per la sortida 8 en sentit Lleida. Aquest any a les carreteres catalanes han mort 135 persones en accidents de trànsit.