Robatori al Cinema Maldà

El Cinema Maldà ha estat víctima d’un nou robatori aquest cap de setmana que, afortunadament, i segons han explicat fonts del cinema a betevé, no ha estat greu. La matinada de divendres a dissabte algú va entrar al recinte, va fer saltar les alarmes i va forçar la màquina de venda automàtica, d’on es va endur els diners que hi havia. L’individu també va entrar i va regirar la sala on hi ha el projector: l’espai va acabar completament desordenat, però el lladre no es va emportar res de valor.

Des del cinema lamenten els fets, però respiren tranquils perquè els desperfectes causats, en principi, els cobreix l’asseguradora. Gràcies a l’actuació d’un equip dels Mossos d’Esquadra, el lladre va acabar fugint abans de robar res més ni fer més destrosses.

Robatori al Cinema Maldà

No és la primera vegada que els propietaris del Maldà tenen un ensurt com aquest. Fa un any i mig, al març del 2019, van rebentar la porta del cinema i els van robar els diners de la caixa forta i de la taquilla. Aquell incident va passar quan el negoci encara s’estava recuperant d’una època complicada, en què es va reduir la taquilla un 60 %. La situació del Maldà va arribar a oïdes del cineasta Juan Antonio Bayona, que va fer una crida a salvar aquests cinemes històrics, els únics que queden al Gòtic i, fins i tot, va participar en un col·loqui a les instal·lacions per atreure públic.

Robatori al Cinema Maldà

El robatori d’aquest cap de setmana suposa un nou ensurt per als propietaris, que ara esperen que els Mossos enxampin el lladre i que aquests incidents no es tornin a repetir. A través a Twitter han fet una piulada en què han explicat els fets i han penjat fotografies dels danys materials provocats, però han assegurat que la sala està en condicions per seguir funcionant.