Moment d'un dels robatoris

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 49 anys com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació en dues entitats bancàries i una joieria prop de la plaça d’Espanya. El detingut va sostreure uns 3.600 euros en metàl·lic i joies per valor de 18.000 euros. Té 35 antecedents, la majoria per robatoris amb violència, i el jutge n’ha decretat l’ingrés a presó.

Tres robatoris prop de la plaça d’Espanya

El primer robatori va ser el 2 de setembre en una oficina bancària. Segons els Mossos, l’autor va agafar per l’esquena una treballadora i la va amenaçar amb una arma de foc per endur-se diners i dos anells d’or. El 4 de setembre l’autor va entrar en una joieria i va ventar un cop al cap a una treballadora mentre una altra persona agafava joies de l’aparador.

L’últim atracament va ser el 14 de setembre, en una altra entitat bancària. L’autor va amenaçar els treballadors amb una navalla i va obligar una de les empleades a treure diners del caixer. També es va endur els diners en efectiu que les treballadores tenien als moneders.

Els Mossos van detenir el presumpte autor després d’aconseguir-ne una empremta gràcies a un testimoni i de revisar les imatges de les càmeres de seguretat.