La Guàrdia Urbana ha arrestat dos homes acusats de robar a un turista un rellotge valorat en 36.000 euros. La policia ha detallat que és de la marca Rolex. La detenció es va produir aquest dimecres a la tarda al barri de la Barceloneta.

Segons han explicat fonts municipals, agents de la Guàrdia Urbana van sentir crits i van veure com dos homes sortien corrents. Van començar a seguir-los i, finalment, els van aconseguir atrapar. La policia va poder tornar el rellotge robat al turista.

Més de 229 detinguts des del mes de maig

Segons les darreres dades facilitades pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, la pressió policial contra el robatori de rellotges de luxe a Barcelona ha comportat la detenció de 229 persones des del mes de maig. A més, segons la policia catalana, per primera vegada un jutge ha dictat una ordre l’allunyament del Port Olímpic i del Casino de Barcelona per a dos detinguts per aquests fets. Els Mossos expliquen que els arrestats aprofitaven la presència de turistes als establiments de restauració i discoteques de la façana marítima per actuar.