L’Institut de Logística, de formació professional, s’ha estrenat aquest curs i ho ha fet amb alguns problemes. L’inici, tal com ha avançat el diari ‘Ara’, s’ha vist condicionat per l’endarreriment en l’arribada d’ordinadors per als alumnes. El Consorci d’Educació de Barcelona ha explicat a betevé que l’arrencada del curs s’ha fet amb tots els grups “treballant des del primer dia i seguint l’activitat lectiva programada”.

El fet de ser un centre de nova creació, justifica el Consorci, ha provocat que la falta de dispositius “s’hagi fet més evident, ja que en altres centres educatius, amb la mateixa problemàtica, s’ha pogut solucionar més fàcilment per disposar-ne ja d’altres anys”, asseguren. Segons expliquen fonts del professorat, quan els estudiants es van matricular ja se’ls va avisar que els ordinadors no arribarien a l’inici de curs. El problema és que l’espera s’està allargant massa i quasi dos mesos després de començar el curs segueixen sense el material necessari. Tampoc no disposen de les pissarres digitals.

Una xarxa d’internet nova amb caigudes del servei

La manca de material no ha estat l’únic entrebanc amb què s’ha trobat l’institut d’FP: també ha patit dues caigudes de la xarxa d’internet, tot i tractar-se d’una instal·lació nova de trinca. A hores d’ara ja s’està treballant perquè sigui òptima i el centre educatiu pugui obtenir el màxim rendiment.

Tot i aquests contratemps, segons el Consorci d’Educació de Barcelona, les classes s’han pogut dur a terme “gràcies a la dedicació i l’esforç de l’equip directiu i del professorat i la bona predisposició de l’alumnat”. Detalla que la previsió és que durant els propers dies arribin els dispositius que falten, ja preparats per al seu ús educatiu.