entrades concert nadal 2023 sagrada familia

Una de les activitats més conegudes del Nadal 2023 a Barcelona és el tradicional Concert de Nadal de la Sagrada Família. Serà el proper dijous 14 de desembre, a les 19 h, i, per això, el temple sortejarà 350 entrades dobles per poder assistir-hi. El formulari per participar en el sorteig ja està disponible al web de la basílica i es pot presentar fins a les 10 h del proper 4 de desembre.

Aquell mateix dia es farà el sorteig i les persones guanyadores rebran un correu electrònic amb les entrades.

Concert de Nadal a càrrec de l’Agrupació Cor Madrigal

Aquest any, el concert anirà a càrrec dels cors de l’Agrupació Cor Madrigal, juntament amb corals infantils d’arreu de Catalunya i cors del barri de la Sagrada Família. Els acompanyarà l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Pere Lluís Biosca i, amb Joan Seguí a l’orgue, interpretaran un repertori de nadales.

Un taller infantil

A banda del sorteig de Nadal, la Sagrada Família ja ha obert les inscripcions per participar en el taller de Nadal, pensat per a infants d’entre sis i 12 anys. El taller inclou una visita guiada amb un dels personatge del pessebre, un joc de pistes que els permetrà conèixer millor la façana del Naixement i l’elaboració d’una postal de Nadal. El preu del taller és de 8 euros.

Què vols saber del Nadal 2023?