cavalcada pare noel sants 2023

La Cavalcada del Pare Noel a Sants 2023 és un dels esdeveniments més importants d’aquest barri de Barcelona a les portes de Nadal. El diumenge 17 de desembre la figura del Pare Noel recorrerà alguns carrers per rebre l’escalfor dels barcelonins abans del repartiment de regals. L’Ajuntament de Barcelona ja ha donat detalls sobre la Cavalcada del Pare Noel a Sants 2023: et detallem tot el que se sap del recorregut i els horaris.

Cavalcada del Pare Noel a Sants 2023: recorregut

La cavalcada del Pare Noel a Sants començarà a l’avinguda de Madrid. Des d’aquí, desfilarà pel carrer de Sants fins a arribar al carrer de l’Espanya Industrial, on finalitzarà el breu viatge del Pare Noel. Durant el camí, els veïns podran saludar-lo i donar-li la benvinguda.

Amb motiu d’aquest esdeveniment, el trànsit al carrer de Sants entre l’avinguda de Madrid i el carrer del Moianès quedarà completament tallat. A més, els vehicles dels veïns no podran accedir als aparcaments malgrat l’Obrim carrers. També quedarà tallats els carrers de Munné i el d’Arizala per facilitar i garantir el muntatge de la unitat muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona, amb veto a l’estacionament a l’avinguda de Madrid i a Arizala i Munné des de les 7 h del diumenge 17 de desembre.

Horari de la cavalcada del Pare Noel de Sants

Les restriccions principals de trànsit al carrer de Sants començaran a les 17 h (també es desviaran els busos H10 i V5, que no arribaran a la plaça de Sants), però no serà fins a les 18 h quan engegarà la cavalcada del Pare Noel, fins a les 20 h al carrer de l’Espanya Industrial. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació Sants Establiments Units.

Què vols saber del Nadal 2023?