Discoteca

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM), ha mostrat malestar per la tardança amb què s’està tractant el recurs que va presentar contra la pròrroga del tancament de discoteques. El van presentar divendres passat, 7 d’agost, el mateix dia que es va aprovar la pròrroga en el marc de les mesures destinades a evitar la propagació del coronavirus.

L’entitat insta el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya perquè resolgui com més aviat millor per reduir “els gravíssims perjudicis que s’estan causant a prop de 40.000 famílies que depenen del sector i que es troben abocades a la ruïna”. També assenyalen que ja han transcorregut sis dies dels 15 que dura la pròrroga de tancament, fet pel qual les mesures cautelaríssimes sol·licitades estan perdent sentit.

Indefensió a l’agost

El secretari de la FECASARM, Joaquim Boadas, ha manifestat que el sector se sent indefens i afirma que la mesura no té en consideració els llocs de treball en joc. “La Generalitat segueix jugant al joc de publicar resolucions els divendres sense diàleg ni contestar instàncies i, a més, fent-ho a l’agost, quan molts dels dies són inhàbils o els jutjats funcionen sota mínims, fet que ens provoca una minva del dret a la tutela judicial efectiva. I tot això sense oferir ni una trista ajuda”, ha afegit.