Aquest cap de setmana tindran diada set colles de la ciutat, tot i que la majoria alçarà castells fora de la ciutat. A Barcelona, podrem veure l’actuació dels Panarres de Les Corts i dels Castellers de Barcelona i dels Castellers de Sarrià amb motiu de la Festa Major de Sarrià.

Festa Major de les Corts

dissabte, 12, a les 12.30 h a la pl. Concòrdia

En el segon cap de setmana de la Festa Major de les Corts veurem l’actuació dels Panarres, una colla que només actua un cop a l’any.

Festes de Tardor de Sant Feliu de Llobregat

dissabte, 12, a les 12 h al c. Pi i Margall de Sant Feliu de Llobregat

La Jove de Barcelona es desplaçarà fins a Sant Feliu de Llobregat per participar en les festes de tardor. Actuaran al costat de la colla local i els Castellers d’Andorra.

Diada dels Margeners

dissabte, 12, a les 17.30 h a la pl. Major de Guissona

Els Castellers de la Sagrada Família també sortiran de la ciutat dissabte, aniran a Guissona convidats pels Margeners. Els Salats de Súria i Castellers del Riberal completaran el cartell de la diada.

Festa Major de Sarrià

diumenge, 13, a les 11 h a la pl. Consell de la Vila

Ja diumenge, els Castellers de Sarrià i els Castellers de Barcelona actuaran plegats per la Festa Major de Sarrià. Els Xics de Granollers seran la tercera colla a plaça.

Diada dels Castellers de Sabadell

diumenge, 13, a les 12 h a la pl. Sant Roc de Sabadell

Els Castellers de la Vila de Gràcia tenen una cita a Sabadell, la diada de la colla local. Alçaran castells amb els saballuts, els Bordegassos de Vilanova i els Moixiganguers d’Igualada.

Diada Nova Atenes

diumenge, 13, a les 12 h al Parc Sant Jordi de Terrassa

Els Castellers de Sants també actuaran al Vallès, en la Diada Nova Atenes, amb els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró.