A Barcelona, l’activitat castellera va a la baixa durant l’agost. Però algunes colles de la ciutat tindran diades aquest estiu, tant a Barcelona com a altres poblacions. Les hem recollit en aquesta agenda perquè puguis seguir-los la pista.

Festa Major de Salt

diumenge 28 de juliol a les 12 h a la pl. Lluís Companys [Salt]

L’últim cap de setmana de juliol, els Castellers de Barcelona participaran, un any més, en la Festa Major de Salt, convidats pels Marrecs. Serà una diada a quatre bandes amb els Xerrics d’Olot i els Xicots de Vilafranca.

Festa Major d’Andorra la Vella

dissabte 3 d’agost a les 17 h a la pl. Rotonda [Andorra la Vella]

Un any més, els Castellers de la Vila de Gràcia es desplaçaran fins a Andorra la Vella. Amb motiu de la festa major de la capital andorrana, alçaran castells al costat de la colla local.

Màrtirs Street

dissabte 3 d’agost a les 19 h a la pl. Vall del Castell [Vilafranca del Penedès]

Els Castellers de Barcelona tornaran a Vilafranca del Penedès, amb motiu de la diada de Màrtirs Street. Actuaran amb els Xicots de Vilafranca.

Vigílies de la Festa Major de Gràcia

divendres 16 d’agost a les 20 h a la pl. Vila de Gràcia

Els graciencs començaran la celebració de la festa major el 16 d’agost amb la diada de vigílies. Hi han convidat la Jove de Sitges.

Festa Major de la Vila de Gràcia

dissabte 17 d’agost a les 18 h a la pl. Vila de Gràcia

El 17 d’agost tindrà lloc la diada de la Festa Major de la Vila de Gràcia. Hi alçaran castells els amfitrions, els Castellers de Vilafranca, la Joves de Valls i els Xiquets de Reus.

Festa Major de Sants

dissabte 31 d’agost a les 18 h a la pl. Bonet i Muixí

A finals d’agost, els borinots celebraran la Festa Major de Sants amb una actuació a la plaça de Bonet i Muixí.