Cotxe dels Mossos d'Esquadra

La Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han detingut aquest dissabte a la matinada 20 persones en una operació al front marítim de Barcelona, per presumptes delictes de furt, robatori amb violència i tràfic de drogues.

El dispositiu ha començat a mitjanit i s’ha allargat fins a les 7 del matí. Hi  han participat tant agents uniformats com de paisà, en coordinació amb els responsables de seguretat privada dels diferents locals d’oci nocturn. En concret s’ha actuat a la zona delimitada entre el passeig Marítim i els carrers de Marina, Ramon Trias Fargas, Trelawny i Doctor Aiguader, a la Barceloneta.

Dels 20 arrestats, n’hi ha deu per presumpte furt, nou per tràfic de drogues i un per robatori amb violència, a més de quatre persones investigades per furt lleu. A més, 13 dels detinguts han estat traslladats per estrangeria. Els agents també han actuat davant conductes vinculades a l’oci nocturn, com la venda ambulant, el consum d’alcohol al carrer i oferiment de serveis sexuals.