El Pride 2019 se centra a donar visibilitat a les famílies diverses amb l’objectiu de deixar enrere els estereotips. La presidenta de l’associació Famílies LGTBI, Cati Pallàs, ha criticat que la festa de l’Orgull LGTBI sempre es relacioni amb la imatge “que està tot ple de nois musculats”.

Per això l’edició d’enguany posa el focus en les famílies amb l’objectiu que el Dia de l’Orgull LGTBI sigui per a tothom. “Les famílies són importants i han d’estar representades“, diu Pallàs, que espera que aquest Pride reivindicatiu marqui “un abans i un després” en la història de l’Orgull a Barcelona.

Concerts i activitats per als més petits

Els nens i nenes han estat protagonistes aquest diumenge al matí. L’organització ha preparat activitats, xerrades i concerts perquè tothom pugui gaudir del Pride, que enguany ha escollit l’eslògan “We are Family, és a dir, “Som família”.

El Pride acaba aquest diumenge amb la manifestació i els posteriors concerts, que s’allargaran durant tota la nit. Aquí pots consultar totes les activitats programades.