Mort Baró de Viver

La Policia Nacional, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, ha detingut dues persones, un home i una dona, per la mort d’un jove a Baró de Viver al desembre. També han detingut tres persones més per encobriment.

Segons la investigació, els autors de l’homicidi van fugir de Barcelona i es van refugiar a Almeria. Per això, els Mossos van establir dispositiu conjunt amb la Policia Nacional per localitzar-los. A l’home i la dona arrestats se’ls acusa d’un presumpte delicte d’homici dolós, i les altres tres persones estan acusades d’encobriment. Tot i les cinc detencions, que s’han fet aquest dimarts al matí a Roquetes de Mar (Almeria), la investigació continua oberta i sota secret d’actuacions.

Els fets es remunten a la nit del 22 de desembre. Cap a les 22 h, els veïns van alertar el 112 que havien sentit trets al passeig de Santa Coloma. Fins allà s’hi van desplaçar unitats policials, que van trobar el cos sense vida d’un home amb ferides per arma de foc.

L’endemà, diversos veïns van cremar el pis on vivien els presumptes autors de l’homicidi. L’Ajuntament havia detectat problemes de convivència a Baró de Viver i tenia diverses queixes dels veïns. De fet, residents de la zona asseguren haver rebut provocacions per part del presumpte assassí i el jove mort l’havia denunciat 24 hores abans per amenaces.