Centenars de taxistes s’han enfrontat amb agents de la Guàrdia Civil que els barraven l’accés al port de Barcelona i han trencat el cordó dels agents. Cinc vehicles de la Guàrdia Civil i diversos agents s’havien col·locat a l’accés al port per impedir el pas de 2.000 taxistes que es manifesten durant tot aquest dilluns al matí arreu de Barcelona.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Quart dia de la vaga de taxis a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/taxistes-assemblea-vaga-dilluns/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Venien de la ronda del Litoral després de concentrar-se davant la conselleria d’Economia i intentar accedir també al Parc de la Ciutadella per manifestar-se al Parlament.

Després de l’enfrontament els taxistes s’han retirat

Quan la Guàrdia Civil impedia el pas dels manifestants amb un segon cordó, un dels agents ha caigut al terra juntament amb altres taxistes. Dos agents han retirat al policia que ha patit un cop al cap a l’interior d’un vehicle de la Guàrdia Civil, i després dels fets, els taxistes han decidit retirar-se. Centenars de taxistes encara eren a la ronda del Litoral quan companys seus s’han avançat al port. Des d’allà, els manifestants han marxat fins a la Gran Via, on tenen el que anomenen el seu “campament base”, tallant el trànsit del Paral·lel i de la ronda de Sant Pau.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Trànsit a Barcelona a temps real” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/transit-barcelona-vaga-taxis-incidencies/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]