Detingut per amagar cocaïna a la perruca

La Policia Nacional va detenir a finals de juny un home procedent d’un vol de Bogotà que amagava mig quilo de cocaïna sota d’un perruquí de grans dimensions. La policia va sospitar de l’home perquè estava molt nerviós i duia un perruquí que “cridava l’atenció per la mida”. Un cop van treure-li van veure que, aprofitant la seva alopècia, duia “perfectament precintat” i adherit al cap un paquet amb 503 grams de cocaïna a l’interior.

El control policial és un dels que es fan cada dia en els vols considerats “calents” que arriben a l’aeroport del Prat, com aquest procedent de Bogotà.

Detingut per amagar cocaïna sota la perruca

L’home ha passat a disposició judicial i se li imputa un delicte contra la salut pública. Es calcula que el valor de la droga intervinguda al mercat podria superar els 30.000 euros.

La Policia Nacional que treballa en els controls de l’aeroport està acostumada a trobar droga als llocs més inversemblants. El mes de febrer va detenir una passatgera que duia dos quilos de cocaïna amagada en embolcalls de bombons. També a l’abril van detenir un altre home que havia amagat un quilo de cocaïna en un baix elèctric.