A la plaça de la Palmera, a la Verneda i la Pau, han trobat una manera de solucionar problemes de convivència entre els tenidors de gossos i la resta del veïnat. Des de l’associació de veïns de la zona han posat en marxa una vocalia de gossos, que prepara activitats i tallers didàctics sobre tinença d’animals. També vetllen pel bon ús de l’espai públic. Després d’uns primers mesos, estan satisfets amb la iniciativa que, esperen, s’estengui a altres entitats veïnals de la ciutat.

La Palmera estrena vocalia de gossos

La plaça de la Palmera és un punt de trobada de veïns amb gossos a la Verneda i la Pau. La convivència entre usuaris amb animals i la resta del veïnat, de vegades, ocasiona problemes. Per això, un grup de tenidors de cans es van dirigir a l’associació de veïns de la zona que treballa des de fa anys per aconseguir-hi millores. Des de l’entitat, han trobat una solució: han posat en marxa una vocalia de gossos.

A banda de fer de pont entre usuaris amb gossos i la resta de veïns, des de la nova vocalia també organitzen activitats diverses relacionades amb la tinença d’animals: des de xerrades a escoles a tallers didàctics. De moment, ambdues parts estan satisfetes amb els primers mesos de vida de la iniciativa i ja treballen en activitats futures. Per exemple, preparen unes passejades amb gent gran de cara a la tardor vinent.