Els Mossos d’Esquadra van detenir a finals d’aquest octubre una dona de 35 anys acusada de 18 robatoris amb força als armariets de treballadors d’hotel, 15 dels quals al districte de Ciutat Vella. Segons el relat policial, l’arrestada accedia als establiments sense aixecar sospites i, un cop havia localitzat les zones privades o els vestidors dels treballadors, hi entrava de manera dissimulada. A dins, forçava els armariets i sostreia objectes personals, entre els quals telèfons mòbils, diners, targetes de crèdit, documentació personal, etc.

La policia la va identificar gràcies a les imatges gravades per les càmeres de videovigilància d’alguns hotels i la van detenir el 30 d’octubre després d’un seguiment al carrer. Els agents van veure com entrava en un establiment comercial i accedia a la zona del magatzem. L’encarregat del magatzem va retenir-la i els Mossos la van poder identificar i detenir.

L’arrestada, que té una desena d’antecedents policials, va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions, ja que, a vegades, la dona actuava acompanyada.