canvi armari roba hivern

(ACN) La Policia Nacional ha desarticulat un grup criminal dedicat a la venda de productes falsos a tot l’estat. Els anunciaven a través de les xarxes socials, on tenien uns 200.000 seguidors, i els distribuïen mitjançant empreses de missatgeria. Hi ha cinc detinguts i s’han intervingut 29.540 articles, principalment sabatilles esportives, conjunts de xandall de clubs de futbol, samarretes, pantalons, bosses i perfums. La investigació va començar l’agost passat, quan un representant d’una marca afectada va denunciar que hi havia un perfil que venia possibles falsificacions.

Les vendes es feien des de Barcelona i Múrcia

Els agents van constatar que el remitent dels enviaments coincidia amb un perfil de xarxes socials que utilitzava un telèfon mòbil per a la venda de productes falsos. Van localitzar llavors un local comercial on exposaven els productes a potencials compradors i on rebien les comandes de dos proveïdors amb domicili a Barcelona i Múrcia.

Els productes falsos s’emmagatzemaven en diversos locals per enviar-los a través de diferents empreses de missatgeria. Un cop rebien els pagaments al compte bancari associat al perfil del titular o a través de plataforma de pagament, s’enviaven els productes als clients.

Enganxines i màquines de cosir

A més dels articles falsificats, en els escorcolls, la policia va intervenir quatre planxes de serigrafia per materialitzar les falsificacions, a més d’enganxines amb els logos, una màquina de cosir i una altra per imprimir etiquetes, així com productes tèxtils blancs per incorporar a sobre els logotips de les marques. També van trobar 20.780 euros en metàl·lic i es va bloquejar un compte que tenia un saldo de 50.000 euros.