Les cues als laboratoris que fan proves PCR i test d’antígens s’han tornat a repetir aquest 1 de gener del 2022. Les darreres setmanes, les esperes també s’han produït en diversos punts de la ciutat, fins i tot en dies festius com el 26 de desembre, Sant Esteve. Aquest dissabte, primer dia de l’any, una vuitantena de persones esperaven des de primera hora a la porta d’un laboratori situat al carrer de Rocafort, entre la Gran Via i el carrer de Sepúlveda.

Alguns han esperat dues hores per poder fer-se la prova. Segons han explicat a betevé, la majoria la necessitaven per poder viatjar els pròxims dies. Recordem que molts països, a banda del passaport covid, demanen un antigen o una PCR negativa per poder entrar-hi.

Alta demanda de test d’antígens a les farmàcies

Aquests dies les farmàcies han tingut una demanda molt gran de test d’antígens que molts ciutadans s’han fet abans d’anar a un àpat nadalenc, o bé per testar-se si tenen símptomes compatibles amb la covid-19. Molts d’aquests establiments estan autoritzats pel departament de Salut per fer un test d’antígens i introduir els resultats a la Meva Salut. La demanda ha estat tan gran, fins al punt de multiplicar-se per 20 en alguns casos, que moltes farmàcies han esgotat les proves.