La Sagrada Família celebra aquest dissabte la finalització de les quatre torres dels evangelistes amb un concert de la Banda Municipal de Barcelona, que actua per primera vegada al temple de Gaudí. Convidats i més de 600 persones han gaudit de l’espectacle gratuïtament, després que el temple sortegés 320 entrades dobles. En total, la basílica ha rebut prop de 42.800 peticions per viure en primera persona uns actes de celebració que arriben després de la coronació de la torre de Joan amb un àliga i de la de Mateu amb un àngel.

Un concert a mida per a la Sagrada Família

“Entre el cel i la terra” és el nom del concert a la Sagrada Família la de Banda Municipal de Barcelona, que ha actuat sota la batuta de José Rafael Pascual-Vilaplana. El recital, que s’ha creat per a l’ocasió, ha rendit homenatge a la simbiosi entre la natura, la fe i l’art que representa l’obra de Gaudí. L’actuació ha inclòs peces com ‘The bells of Sagrada Família’, del japonès Satoshi Yagisawa, i ‘O magnim mysterium’ i ‘Requiem’, dedicades a la façana del Naixement i a la de la Passió, respectivament.

El recital ha entusiasmat a la Banda Municipal de Barcelona. Tant és així que després de l’actuació, el director, José Rafael Pascual-Vilaplana, ha explicat a betevé que ja estan buscant una altra data al calendari per repetir el concert a la basílica.

banda municipal Sagrada Familia

Les torres dels evangelistes s’il·luminaran a partir del 12 de novembre

Als actes de celebració de la Sagrada Família no faltaran les actuacions castelleres. L’11 de novembre, els Castellers de la Sagrada Família, Sants, Sarrià i els de l’Esquerra de l’Eixample representaran les quatre torres dels evangelistes davant de la façana del Naixement.

El 12 de novembre, la Sagrada Família il·luminarà per primer cop les quatre torres dels evangelistes, una encesa que es mantindrà fins després de Nadal. El mateix dia, el cardenal Joan Josep Omella farà una missa solemne al temple i beneirà les quatre torres.