obres sagrada familia

La Sagrada Família està de celebració. Les torres dels evangelistes Mateu i Joan s’han acabat recentment i per aquest motiu, el temple vol convidar la ciutadania a veure en primera persona com ha quedat l’obra. Per això, s’han programat un seguit d’activitats obertes al públic.

Concert a la Basílica

La Banda Municipal de Barcelona oferirà un concert el dissabte 4 de novembre a les 11 h a l’interior del temple. José Rafael-Pascual-Vilaplana dirigirà el concert ‘Entre el cel i la terra’, que farà un homenatge a la simbiosi entre la natura, la fe i l’art. El temple sortejarà 320 entrades dobles. Per aconseguir-les, s’ha d’omplir un formulari al web fins a les 21 h del 26 d’octubre. El sorteig es farà el mateix dia 26 i es comunicarà el resultat directament als guanyadors per correu electrònic.

Trobada castellera

El dissabte 11 de novembre hi haurà una trobada castellera davant de la façana del Naixement. Hi participaran quatre colles: Castellers de la Sagrada Família, Castellers de Sants, Castellers de Sarrià i la Colla Castellera de l’Esquerra de l’Eixample, que representaran les quatre torres dels Evangelistes.

Missa de benedicció

El diumenge 12 de novembre es farà una missa solemne oficiada pel Cardenal Joan Josep Omella i Omella i després es beneiran les quatre torres. Per primer cop s’il·luminaran els terminals de les quatre torres, que es podran veure fins després de Nadal.

A banda, s’ha programat un col·loqui pel 16 de novembre en què es parlarà sobre el significat dels quatre evangelistes i la seva màxima expressió artística.