Les obres del tramvia per la Diagonal tallen el trànsit del passeig de Sant Joan en el tram comprès entre València i Provença durant tot el cap de setmana. Aquest dissabte l’actuació se centra al costat Besòs del passeig, per tant només es limita la circulació de vehicles en sentit ascendent. Diumenge, els treballs es traslladaran al costat Llobregat i, per tant, el trànsit només quedarà tallat en sentit descendent. Les afectacions de mobilitat es repetiran l’11 de novembre.

Per on hauran de passar els vehicles?

Els vehicles que vulguin pujar aquest dissabte pel passeig de Sant Joan hauran de desviar-se pel carrer de València i pujar pel de Roger de Flor fins arribar al carrer de Provença, per on podran tornar a girar i continuar el recorregut pel passeig de Sant Joan.

Diumenge, les molèsties es traslladen al costat Llobregat. Els conductors que vulguin baixar pel passeig de Sant Joan s’hauran de desviar pel carrer de Provença i circular pel carrer de Bailèn fins al de València. Un cop allà podran reincorporar-se al passeig de sant Joan.

Afectacions al bus i al carril bici

El carril bici del passeig de Sant Joan també es tallarà durant tot el cap de setmana. Però aquesta no serà l’única afectació a la mobilitat. Els busos de la línia V19 també modificaran el recorregut i s’anul·laran les parades del passeig de Sant Joan amb València i de la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer.