preinscripció batxillerat 2022-23

La preinscripció del batxillerat per al curs 2022-23 a Catalunya arrenca aquest dimecres, després de la d’educació infantil, primària i ESO. El procés serà completament telemàtic i el termini per presentar les sol·licituds estarà obert fins al 26 d’abril. Segons el Departament d’Educació, les preinscripcions que es presentin fora de termini perdran totes les prioritats.

Preinscripció telemàtica per al batxillerat 2022-23 a Catalunya

El procés de preinscripció per al batxillerat el curs 2022-23 a Catalunya es fa de forma electrònica a través del web preinscripcio.gencat.cat. En cas que l’alumne sigui menor d’edat, haurà de ser el pare, mare o tutor de l’estudiant qui s’hagi d’identificar per fer el tràmit.

A partir del 23 de maig ja es podrà fer seguiment de les sol·licituds i el 22 de juny es farà pública l’assignació de places. Finalment, la matrícula es podrà formalitzar entre el 23 i el 29 de juny i del 5 al 7 de setembre, en el cas de la matriculació extraordinària.

Arrenca la preinscripció del grau mitjà

Aquest dimecres comença també el procés de preinscripció per als cicles formatius de grau mitjà del curs 2022-23 per als alumnes que estiguin cursant l’ESO o altres ensenyaments equivalents. El termini finalitzarà el 26 d’abril. En el cas dels alumnes sense continuïtat en l’escolarització, podran fer la preinscripció del 17 al 23 de maig.