Barcelona

viu el segon cap de setmana de confinament per l’alerta sanitària pel coronavirus, el primer, però, en què els casos de contagis es troben visiblement en alça i la corba del coronavirus a Catalunya continua enfilant-se sense intuir-ne, encara, el punt d’inflexió.

La poca presència de gent als carrers de la ciutat ens ha deixat silencis amb els quals estem poc acostumats en el dia a dia, però també imatges inèdites que mostren com els vianants i els vehicles han cedit l’asfalt a la natura i als animals. Fa dies es va poder veure una família de porcs senglars arribar fins a l’avinguda Diagonal a l’altura del carrer de Balmes i aquest cap de setmana els coloms s’han fet seus els carrers del centre de la ciutat.

Hem vist la plaça de Catalunya plena d’ocells, el Portal de l’Àngel sense passejants ni compradors i una rambla completament buida. Fins i tot hem trobat algun element de la ciutat equipat amb una mascareta, el material de protecció ben present aquests dies.

Aquestes són algunes de les imatges que hem captat de la ciutat aquest dissabte:

[vc_column][/vc_column][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”0″ images=”599508,599512,599511,599510,599509″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][/vc_row]