Tornada a l'escola coronavirus

A la incertesa del retorn a les aules el pròxim 14 de setembre per la crisi del coronavirus, se li afegeix l’arribada de les activitats fora de l’horari lectiu. La ministra d’Educació, Isabel Celaá, ha afirmat aquest divendres que les activitats extraescolars “no es faran” si això suposa barrejar alumnes de diferents grups.

En una entrevista a La Sexta, la ministra ha remarcat que qualsevol activitat que es produeixi “dins la mateixa bombolla” serà un punt a favor perquè es pugui fer, però si suposa barrejar alumnes de diferents grups de convivència “òbviament no és recomanable”.

El principal objectiu del ministeri és “salvaguardar la salut” dels alumnes, però també la dels docents i familiars. La ministra ha afegit que per tancar amb èxit el cicle educatiu el més important és “la cura de la salut”.

Les famílies, amb molts dubtes

Per a moltes famílies, les extraescolars suposen una incertesa afegida per al proper curs escolar. Molts ja han inscrit els fills a diverses activitats com natació, però encara no han rebut resposta per part del centre o entitat que realitza l’extraescolar.

D’altres, han optat per no inscriure’ls encara, ja que creuen que finalment no es faran les extraescolars per seguretat.