Nou ensurt per la caiguda d’un arbre a Barcelona aquest dijous al matí. Aquesta vegada ha passat al carrer de Sant Antoni Maria Claret, entre el carrer de Bailèn i el passeig de Sant Joan, al barri del Camp d’en Grassot. El motiu, però, ha estat el cop d’un cotxe, segons han confirmat fonts municipals. Com a conseqüència de la topada el tronc de l’arbre — de petites dimensions— s’ha partit per la meitat i tota la capçada ha quedat a sobre de la vorera. Afortunadament, en aquell moment no hi passava cap vianant i tot ha quedat en un ensurt. L’arbre estava situat just al davant d’una oficina de la Seguretat Social.

A llarg del matí els serveis municipals han retirat les restes de l’arbre i la vorera ha quedat neta.

L’últim arbre va caure fa una setmana

L‘últim arbre que va caure a Barcelona i del qual va tenir coneixement betevé va ser el 28 de setembre. Va passar en ple carrer d’Aragó, entre els carrers de Vilamarí i el d’Entença, sense provocar ferits. Uns dies abans, al barri del Clot, un arbre de grans dimensions va caure damunt d’una àrea de jocs infantils al Clot. En aquella ocasió, tot va quedar també en un ensurt.

Tot i que en els últims mesos la caiguda d’arbres a Barcelona ha alertat els veïns de diferents barris, l’Ajuntament defensa que no cauen més exemplars que anys anteriors i assegura que la majoria ho fan en èpoques de forts temporals de vent i pluja, com va passar durant el Gloria o la borrasca Filomena