La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han desmantellat un punt de venda de drogues al barri del Raval que ocasionava moltes molèsties veïnals. L’operació es va dur a terme aquest dimecres, a les 18.30 h, al número 4 del carrer de la Cera, per ordre del Jutjat d’Instrucció número 25 de Barcelona.

Segons ha confirmat la policia catalana, es tractava d’un pis ocupat. Durant la intervenció policial es van detenir quatre persones i també es van identificar sis consumidors. A banda, la policia va localitzar 2.300 euros en efectiu i diferents substàncies estupefaents, com cocaïna i heroïna. A més, també es van interceptar estris que s’havien fet servir per pesar la droga i un sistema de videovigilància. Després de fer les detencions, la policia va retornar les claus al propietari del pis.

Aquesta mateixa setmana, els Mossos i la Guàrdia Urbana també van desmantellar un altre punt de venda de drogues al barri de la Barceloneta. En aquest cas, també hi havia hagut moltes queixes veïnals. L’operació va ser dimarts, 3 d’octubre, i es van detenir dues persones.