El Casal dels Infants necessita aquest estiu 600 voluntaris per desenvolupar les activitats que fan als diferents municipis on organitzen: casals d’estiu, campaments, camps de treball i colònies. Com l’any passat, l’entitat ha fet una crida per aconseguir el personal que necessita.

250 voluntaris només pel Raval

El gruix dels voluntaris es destinarà al Raval, on hi ha previst que hi vagin 250 dels 600 voluntaris. Tothom qui vulgui pot fer de voluntari. Només cal ser major de 16 anys i tenir ganes de treballar amb infants i joves.

El Casal dels Infants programa enguany activitats d’estiu per a uns 1.600 joves i infants

El Casal dels Infants considera que aquest any és més important que mai aconseguir voluntaris perquè la pandèmia ha generat molta angoixa entre el col·lectiu que atenen al llarg de l’any, tant a les famílies com als seus fills.

Colònies i campaments

A més de les activitats programades a la ciutat, el Casal dels Infants té previst organitzar colònies i campaments perquè els nens i els joves surtin de l’entorn habitual i entrin en contacte amb la natura.

Participar en aquestes activitats és, segons fonts de l’entitat, fonamental i per a moltes famílies les úniques vacances possibles.

Aquest estiu està previst que uns 1.600 infants i joves es puguin beneficiar de les activitats organitzades pel Casal dels Infants.