Tercera nit sense el toc de queda nocturn, i continuen les imatges de botellades i reunions als carrers de Barcelona. Segons la Guàrdia Urbana, la nit de dilluns a dimarts s’han desallotjat 2.080 persones d’una vintena d’espais de la ciutat. La xifra és sensiblement superior a la de la nit de diumenge, quan van ser desallotjades 1.639 persones dels carrers.

300 desallotjats al passeig de Lluís Companys

Efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra van actuar en espais com el passeig de Lluís Companys, on van desallotjar 300 persones. També al passeig del Born, on també hi havia desenes de persones en grups, sense respectar les distàncies de seguretat i consumint alcohol.

La Guàrdia Urbana desallotjant el passeig de Lluís Companys

Tercera nit sense toc de queda nocturn

Aquesta és la tercera nit que els efectius policials desallotgen grups de persones concentrades als carrers. Les aglomeracions principals, però, van ser la matinada de diumenge, quan va finalitzar el toc de queda nocturn.

El conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper, va atribuir les imatges d’aglomeracions del cap de setmana a una minoria que, segons va dir, “pot fer mal”. També va descartar que el govern català demanés, per ara, una reinstauració del toc de queda. Diu que dependrà d’unes dades epidemiològiques que, de moment, no ho requereixen.