Una plaga de mosquits al parc situat entre els carrers de Biscaia i del Clot no para de donar maldecaps als veïns de la zona. Tot i que ja s’ha fet alguna actuació, el problema no s’acaba de solucionar. Els veïns pateixen perquè el problema ja és prou molest i a l’estiu es pot intensificar.

Les aigües estancades, el problema

L’Agència de Salut Pública ha fet una intervenció i ha instat Adif que retiri les aigües estancades del túnel del tren que hi ha just a sota del parc, un altre dels possibles punts de proliferació de mosquits. Representants veïnals, però, adverteixen que també hi ha aigües estancades en espais amb arbusts o jardineres existents.

No es pot estar al parc així i a les cases, els que vivim aquí com jo, que em dona el menjador i les habitacions, també tenim aquest problema dels mosquits a casa
Imma Mira, veïna

El parc, sense nom i amb mancances

Demanen, a més, que es posi al dia l’indret ja que, consideren, està descuidat. També que es faci una reforma repensant-lo de manera que també serveixi per evitar les conductes incíviques que s’hi produeixen.

A vegades hi ha botellot a les nits, amb el que això ocasiona per als veïns. Es posen a beure i, és clar, ‘on anem al bany’ doncs darrere dels arbusts i tot això són focus. Hauríem d’intentar tenir la zona una mica més habilitada
Imma Mira, veïna

En aquesta línia també sol·liciten que es posi un nom al parc, ja que actualment no en té i, per exemple, si han de notificar alguna incidència els costa indicar exactament on es troba.