La Casa Àfrica s’ha traslladat a Can Batlló, un espai veïnal i autogestionat al barri de la Bordeta, ubicat al carrer de la Constitució, 25. Aquest espai acollirà, provisionalment, els immigrants sense alternativa d’habitatge, després que el col·lectiu fes una crida per trobar un nou espai on viure després de l’incendi patit a la ubicació anterior, un edifici municipal del carrer de la Ciutat de Granada —la nit immediatament posterior al foc, la trentena d’afectats han dormit al CUESB.

És per això que, aprofitant aquest mecanisme, La Casa Àfrica ha demanat a les xarxes socials el material necessari per instal·lar-se en aquesta nova ubicació.

La crida és per a matalassos, productes de neteja, menjar en conserva o bombones de butà, entre d’altres. Entre aquest dimarts i l’endemà, dimecres, el col·lectiu té previst condicionar l’espai, que, de moment, acollirà una trentena de persones.

Segon trasllat en 15 dies

Aquesta nova reubicació és la segona en els darrers 15 dies, després que aquest dilluns fossin desallotjats de l’edifici municipal ocupat del carrer de la Ciutat de Granada. Tot just feia poc que els ocupants de l’immoble s’hi havien instal·lat, després que els Mossos d’Esquadra els desallotgessin, el 2 de juliol, de la ubicació anteior, al carrer de Marià Aguiló, també al Poblenou.