Barcelona Christmas Tour 2021

Ha estat una prova pilot i la resposta ha superat les expectatives inicials. El bus turístic nocturn habilitat per poder veure l’enllumenat nadalenc de la ciutat va engegar el 29 de novembre amb una flota de dos autobusos per dia. Una setmana després de la posada en marxa ja es va haver de reforçar el servei amb dos cotxes més i el 27 de desembre es va arribar fins als cinc busos per donar resposta a la demanda, que aquell dia va ser de 214 persones.

Trajecte de 90 minuts per llocs singulars

El Barcelona Night Tour Christmas Lights és una iniciativa conjunta de  Turisme de Barcelona i TMB i s’ha posat en marxa com a prova pilot durant 17 dies fins al 4 de gener. La ruta permet gaudir la nova il·luminació dels carrers i conèixer les tradicions nadalenques catalanes amb les explicacions que fa un guia durant el trajecte, el qual té una durada de 90 minuts.

Segons ha informat Turisme de Barcelona en una nota, un dels fets destacables és que la majoria d’usuaris han estat ciutadans locals i que només el 10 % eren públic visitant. La ruta del bus comença a la plaça de Catalunya i inclou un recorregut per punts d’interès com La Pedrera, la Casa Batlló, la Torre Agbar, la Sagrada Família, la Catedral, l’avinguda Diagonal, la plaça d’Espanya i l’Arc de Triomf.