Centenars d’infants han celebrat aquest matí la festa de la ‘Cançó de pau’, la tradició solidària més antiga del Parc d’Atraccions del Tibidabo, que enguany celebra la seva 22a edició. L’activitat vol potenciar la tolerància, la solidaritat i el respecte, amb una cantada en favor de la pau al món. L’any passat la trobada va aplegar desenes de famílies malgrat el mal temps.

La festa està pensada per als més matiners. Han entrat gratis al parc totes les parelles formades per un adult i un menor de 14 anys que han arribat abans de les 11.30 h del matí i han fet una donació de 2 € a Unicef, amb qui el parc té un acord de col·laboració des del 2012.

Ambaixadors de la pau

Com cada any, algunes personalitats públiques i del món de la cultura participen de la festa com a ambaixadors de pau. El meteoròleg Francesc Mauri i Jaume Gàzquez, membre de la Junta d’Unicef Catalunya, són els encarregats d’escollir i fer públics alguns dels missatges escrits pels nens, que demanen la pau al món en el ‘Llibre de la Pau al Tibidabo’.