Twitter ha estat un dels principals canals de bromes del dia de Sants Innocents. El web Teatre Barcelona ha donat a conèixer una “exclusiva” de la cantant Rosalía en què anuncia l’estrena d’un musical de l’artista a Barcelona el 2019. 

Un altre músic, Bruce Springsteen, ha estat el protagonista d’una broma del 28 de desembre. Els responsables del Nosurrenderfestival han anunciat que “el Boss” actuarà a Vilanova de Bellpuig, a Lleida, el 29 de juny.

En clau política i en referència a l’1-O, la Intersindical-CSC ha explicat que està treballant per incloure’s a l’estructura del sindicat de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, la Jusapol. I afegeix amb ironia que protegiran els agents de “les reclusions reforçades i lluny de les seves famílies dins dels anomenats piolins”.

D’altra banda, el grup d’amants de la meteorologia de Barcelona, el Comando Tibidabo ha donat a conèixer una “notícia” relacionada amb Barcelona i els esports de neu. Han anunciat que l’Ajuntament instal·larà canons de neu d’última generació al Tibidabo.

El món de l’esport ha estat el més prolífic pel que fa a les innocentades. El ‘btv esports’ ha explicat que el Sant Andreu jugarà els partits al Nou Sardenya, el camp de l’Europa. Però gairebé tots els equips barcelonins també han protagonitzat bromes durant la jornada. Fora de la ciutat, la Federació Espanyola ha dit a Twitter que reduirà 10 cm el diàmetre de les pilotes oficials de futbol i que s’estrenaran el 5 de gener.

El ‘Mundo Deportivo’ ha revelat que el futbolista del Barcelona Gerard Piqué penjarà les botes el 2020 i es presentarà a la presidència del club el 2021 amb Xavi i Iniesta com a tècnics del Barça.

I la Lliga de Futbol Professional ha presentat la nova competició esportiva: El campionat d’Europa de Cargols.