L’Associació Catalana La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple es presenta al concurs Contigo, 50 y más, que organitza la farmacèutica Cinfa amb motiu del seu 50è aniversari. L’objectiu és aconseguir el premi per poder finançar els serveis que l’associació ofereix als seus associats, principalment sessions de fisioteràpia. Es tracta d’un servei clau per als afectats per l’esclerosi, que no té tractament farmacològic, i que no es pot subvencionar només amb les quotes que paguen els associats.

Premi per les 50 més votades

En el concurs hi participen més de 600 entitats sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de la salut. En una pàgina web que la farmacèutica ha creat per l’ocasió, cada entitat presenta el seu projecte i tothom qui ho vulgui pot votar la que més li agradi. Quan s’acabi el termini de votació, el 30 de setembre, les 50 entitats que hagin aconseguit més vots rebran una beca de 5.000 euros per finançar el projecte que han presentat.

25 anys de servei

L’Associació Catalana La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple és una entitat sense ànim de lucre molt arrelada al Districte Municipal de Sants-Montjuïc, però que dona servei a usuaris de tot Barcelona. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple i altres malalties degeneratives. L’entitat es va crear fa més de 25 anys i en fa tres que es va traslladar a les noves instal·lacions al Poble-sec, en un local molt més gran i on poden oferir un servei de més qualitat. Com finançar aquests serveis ha estat sempre el maldecap de l’entitat que veu com les subvencions públiques no són suficients i busquen altres formes de finançament, com el concurs de la farmacèutica Cinfa que aspiren a guanyar.