Feia més de set anys que els problemes d’espai impedien a La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple dur a terme l’activitat diària amb normalitat. Durant l’estiu, l’Ajuntament ha adequat el nou local al passeig de l’Exposició. Els membres de La Llar s’hi van traslladar a principis de setembre i ara ja funciona a ple rendiment.

Amb prop de 600 metres quadrats, el nou local de La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple duplica l’espai de l’anterior, que estava ubicat al carrer de Leiva. El nou centre està distribuït en dues plantes amb diverses sales on els socis poden gaudir dels serveis de rehabilitació, massatges, tallers ocupacionals de pintura i ceràmica, psicologia i logopèdia.

Abans, les poques sales que hi havia s’havien de distribuir per torns i això limitava les hores d’activitat dels socis. Però en aquests moments els prop de 150 socis de La Llar ja poden gaudir dels serveis durant més hores a la setmana. A més, l’associació es planteja augmentar l’activitat i el nombre de socis i de treballadors.

Inicialment, estava previst reubicar La Llar a l’equipament sociosanitari Cal Muns, però no va ser possible per manca de pressupost. Ara el districte els ha cedit el local del passeig de l’Exposició durant 15 anys amb la possibilitat d’allargar la cessió durant cinc anys més.