L’Assemblea Nacional Catalana prepara diverses accions per reforçar la campanya de suport al 9-N i aconseguir que tingui èxit, tant a Catalunya com internacionalment. Una qüestió important per a l’Assemblea és la difusió del missatge del “sí-sí” i, per aconseguir-ho, s’editaran 500.000 diaris que es distribuiran a les principals àrees metropolitanes el dimarts 4 de novembre. Diversos voluntaris s’encarregaran de repartir-los i també es penjaran cartells que informaran de la localització dels punts de votació.

Una altra acció destacada és la marató 9-N de trucades, que té l’objectiu de fomentar la participació. Per aconseguir-ho es mobilitzaran centenars de voluntaris perquè facin tres milions de trucades a favor de la consulta durant quatre dies, del 5 al 8 de novembre. Els detalls de l’acció, que es farà en col·laboració amb mitjans de comunicació nacionals, es presentaran aquest dijous al migdia en una roda de premsa amb les presidentes de l’ANC i d’Òmnium Cultural, Carme Forcadell i Muriel Casals.

D’altra banda, l’acte final es farà el dia 7 de novembre a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, a les 20 h. De cara al cap de setmana de la votació, l’Assemblea també prepara mobilitzacions així com un seguiment de la nit electoral.