CARLOS MACÍAS, portaveu de la PAH Barcelona "Tot el Parlament català, menys PP, tot l'Ajuntament de Barcelona, menys PP, i tota la ciutadania organitzada està pressionant perquè se solucioni aquest cas i donar una resposta. No sé qui més volen que es pronunciï. Tothom s'ha pronunciat. I continuen amb aquesta negativa, que no volen baixar-se els pantalons, i que només volen donar un lloguer social de tres anys i s'ha acabat, i a més amb un import que és inassumible per a aquesta família."

Una setmana després de denunciar el cas amb l’ocupació de tres oficines i el posterior desallotjament, els activistes de la PAH han tornat a la sucursal del passeig de Gràcia per denunciar “l’immobilisme” de CatalunyaCaixa. Aquesta vegada s’han limitat a empaperar l’exterior de l’oficina i forçar-ne així el tancament. La PAH reclama un lloguer social vitalici d’entre 50 i 100 euros per al matrimoni, en comptes dels 275 euros durant tres anys que els exigeix el banc i que són “inassumibles” pels ingressos de la família.

Segons la PAH, CatalunyaCaixa “només s’ha ofert a negociar amb l’Ajuntament perquè aquest busqui un pis a la parella i el pagui a través de Serveis Socials“. Però representants de la Plataforma han explicat, després de reunir-se amb el tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives, que el consistori no està disposat a acceptar aquesta sortida i que “està pressionant per aconseguir un lloguer que no superi els 80 euros.