L’Ajuntament de Barcelona ha decidit aturar les obres de les escales que estava executant per creuar les vies del tramvia a l’altura del carrer de Los Castillejos, després que el veïnat en critiqués el desnivell. Segons han confirmat fonts municipals a betevé, el consistori estudia la possibilitat de fer un “cert replantejament” en aquell àmbit de l’obra. L’objectiu és que la urbanització final en millori la seguretat, els creuaments i els itineraris dels vianants.

Pancartes als balcons

L’Associació de Veïns del Fort Pienc va posar el crit al cel per la construcció de les escales i no va trigar a demanar públicament que volia un pas accessible. L’entitat proposa la construcció d’una rampa, amb un pendent en paral·lel al traçat de les vies.

Tot i l’anunci del consistori d’aturar els treballs, el veïnat no afluixa i ha penjat pancartes als balcons perquè l’Ajuntament doni resposta a la seva demanda. Els veïns asseguren que continuaran omplint els balcons amb les proclames.

Queda pendent la inclinació de la vorera

El veïnat també demana que es replantegi la inclinació de la vorera mar de la Diagonal entre Los Castillejos i Padilla. Els comerciants de la zona adverteixen que quan hi hagi pluges intenses tota l’aigua anirà als baixos, ja que és una zona fàcilment inundable. Sobre aquest punt, l’Ajuntament no ha fet cap comentari.