Unes 400 persones, segons la Guàrdia Urbana, han forçat a suspendre un acte de Vox a Barcelona. La formació d’extrema dreta tenia previst reunir-se a les 19 h a El Pescadito de Balmes, però el boicot dels manifestants, convocats per Arran, ha fet que aquest local del barri del Putxet i el Farró abaixi la persiana. Finalment, els membres de Vox han hagut d’anul·lar la celebració de l’acte i han marxat escortats pels Mossos d’Esquadra.

“Fora els feixistes dels nostres barris” o “El masclisme i el feixisme no passaran” són algunes de les consignes que s’han sentit durant la protesta, a més de crits contra l’actuació dels Mossos d’Esquadra. Cinc furgons de la policia catalana s’han desplaçat fins a la zona per evitar incidents però, tot i la presència policial, alguns manifestants han llençat diversos objectes contra membres de Vox.

Pintades a Poblenou contra Vox

Inicialment, l’acte de Vox s’havia de celebrar al número 106 del carrer de Llull, al Poblenou. Dies abans de la cita, formacions antifeixistes convidaven a aturar-lo a través de les xarxes socials i aquest divendres van aparèixer diverses pintades contra la formació de Santiago Abascal.

Davant d’aquestes consignes, els organitzadors de l’acte van decidir traslladar-lo al carrer de Balmes, però no han evitat l’acció dels manifestants antifeixistes.

Boicot a un acte de Vox a Barcelona

Vox avança que es presentarà a les municipals

Enmig de la protesta dels antifeixistes, el partit ultradretà ha avançat que es presentarà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Jorge Buxadé, membre del Comitè Executiu Nacional de Vox, ha explicat que la formació batallarà per l’alcaldia per aconseguir “més llibertat per a tots els catalans i espanyols”. El partit és optimista amb els resultats que pugui aconseguir: “Aviat serem a l’Ajuntament de Barcelona.”

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Quins són els candidats per Barcelona a les eleccions municipals del 2019?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]