Des d’aquest divendres, 11 de gener, fins al 18 se celebra la sisena edició de la Marató de Donants de Sang. L’objectiu és arribar a les 10.000 donacions. Per primera vegada, però només durant dos dies, divendres 11 i dissabte 12, un dels punts de donació serà la Casa de les Punxes. Els qui el triïn es trobaran amb discjòqueis de renom que posaran música per amenitzar les donacions.

La campanya d’enguany anima els participants a convertir-se en “sangfluencers” i “bloodfluencers”. L’eslògan juga amb la paraula “influencer”, persones influents a les xarxes socials, i vol que els donants escampin el gest de donar  a tots els seus perfils. L’objectiu és atreure el màxim de persones. Des del web Maratodonants.cat es poden descarregar imatges, propostes de WhatsApp i cartells per penjar a l’escala de casa. A banda de la Casa de les Punxes, se’n podrà donar als principals hospitals catalans fins al 18 de gener.

Els donants que vagin a la Casa de les Punxes es trobaran amb una sorpresa que farà més amè el procés: música en directe amb les actuacions d’artistes com Alfred García, Delafé, Lyona, Joana Serrat i Nil Moliner.