El mirador de la plaça de les Glòries ha obert al públic aquest dissabte amb l’objectiu de permetre als visitants tenir una visió panoràmica de la transformació d’aquest espai. El flux de visitants ha estat constant al llarg del matí, i molts ciutadans s’hi han acostat encuriosits per les vistes.

La rebuda d’aquesta nova estructura de la plaça de les Glòries ha estat positiva i, fins i tot, n’hi ha que esperaven “que l’obrissin per poder pujar-hi i fer fotografies”. Alguns dels visitants han destacat la importància de veure com evolucionen els treballs d’unes obres que, afirmen, s’han “allargat massa” i volen que “avancin ràpid”. D’altres, en canvi, s’han decebut perquè es pensaven que el mirador seria “més alt i més gran”.

Mirador de les Glòries

Els visitants estan acompanyats d’informadors que resolen els dubtes sobre les obres. A més, a l’estructura també hi ha suports informatius que permeten veure com quedarà el parc un cop acabin els treballs de reforma.

El mirador de les Glòries fa sis metres d’alçària i hi poden pujar un màxim de 30 persones alhora. Des de dalt, s’obté una vista de 360 graus de la plaça de les Glòries Catalanes. S’hi pot accedir de manera gratuïta, de 10 h a 14 h, el primer dissabte de cada mes.