L’acampada continua creixent i ja compta amb de 500 tendes instal·lades a la plaça de la Universitat per protestar contra la sentència del procés i l’actuació policial. A més, la protesta continua afectant el trànsit en tram de la Gran Via entre els carrers de Balmes i Aribau. A més, l’organització calcula que ja hi ha més de 1.000 persones acampades. 

Malgrat tot, els estudiants acampats alerten d’un possible desallotjament, després de les últimes mediacions amb els Mossos i institucions polítiques. Per això, fan una crida pública a què més gent se sumi a la protesta per mantenir viva la protesta a la plaça de la Universitat.

“La vostra solidaritat ens ha desbordat”

Des de l’acampada es mostren molt agraïts amb les mostres de solidaritat que han viscut aquests dies. Afirmen que és tanta la solidaritat que ja no els farà falta ni menjar ni aigua durant molts dies. “La vostra solidaritat ens ha desbordat” han afirmat a les xarxes. 

acampada universitat

A través d’uns cartells a la plaça de la Universitat ara demanen altres materials com palets, taules i prestatgeries per fer créixer l’acampada i estar preparats per a possibles pluges. Malgrat tot, el degoteig de gent que s’acosta a la plaça per solidaritzar-se continua sent constant. Hi ha qui porta menjar fresc, altres porten un sac de dormir o piles. Tot és benvingut.

A més, recorden que tots els donatius es destinaran a millorar les condicions de l’acampada i fer possible les activitats programades, així com a les causes antirepressives.

Una jornada centrada en les lluites internacionalistes

Des de l’acampada continuen organitzant accions per animar la gent a unir-se a la protesta.  Aquest dissabte, els acampats han organitzat d’activitats per donar a conèixer l’experiència d’altres països en lluita. Al matí han fet una xerrada sobre el poble sahrauí.  I una cinquantena de joves acampats s’han sumat a la manifestació en suport al poble de Rojava, al Kurdistan Occidental.

A la tarda hi hagut una xerrada sota el títol: “El poble kurd i el poble català”. Posteriorment, han convocat una xerrada per explicar diverses experiències de lluita de pobles de l’Amèrica Llatina. A més al migdia, hi hagut l’actuació sorpresa de Berri Txarrak i s’ha celebrat l’assemblea que fan cada dia a les 17 h.

A les vuit, els joves donaran suport a la convocatòria del CDR del Barcelonès, sota el lema “Visca la Terra, mori el mal govern”.