Els joves acampats a la plaça de la Universitat, que ja han arribat a les 400 tendes, han convocat una concentració dissabte a la tarda per reivindicar alguns dels aspectes més problemàtics de Ciutat Vella com són l’habitatge, el turisme i les cases d’apostes. L’Assemblea de l’Acampada ha decidit fer aquesta convocatòria després de reunir-se en assemblea i establir continuar amb les seves reivindicacions.

Manifestació per Ciutat Vella

La concentració ha derivat en una mobilització pels carrers de Ciutat Vella en què s’han cantat proclames independentistes però també en contra de la precarietat dels joves i del capitalisme. Al cartell de capçalera hi deia”la lluita del jovent, el futur del nostre poble”.

La mobilització ha baixat pel carrer de Pelai i la Rambla des d’on s’han endinsat pels carrers del Raval. Durant el recorregut han fet diverses parades pel barri com a la plaça Gardunya on hi ha la tancada d’immigrants a l’edifici municipal de l’antiga escola Massana. Els manifestants també s’han aturat davant l’oficina d’Habitatge del barri, a la plaça de Salvador Seguí. En aquests punts s’han llegit manifests sobre els problemes que han volgut denunciar amb la convocatòria.

Durant el matí de divendres s’han celebrat diversos actes com un torneig de futbol que ha servit per recaptar fons per a organitzacions contra el racisme, a més de xerrades de col·lectius diversos com SOS Racisme, Tanquem els CIES, Casa Àfrica i Tancada Migrante. Els estudiants han agraït les mostres de solidaritat que, diuen, “han superat totes les previsions amb un magatzem desbordat”.