mossos

Un home de 36 anys ha ingressat a presó acusat d’agredir sexualment tres dones a Barcelona i l’Hospitalet aquest 2019. Els Mossos d’Esquadra van detenir-lo el passat 21 d’octubre després d’una investigació policial que li atribuïa les agressions. Segons informa la policia catalana, l’arrestat va assaltar tres dones entre el 21 de febrer i el 6 d’octubre d’aquest any amb la intenció d’agredir-les sexualment.

Un mateix patró i alt grau de violència

Els Mossos informen que les indagacions policials han acreditat que l’home actuava sempre seguint un mateix patró: triava les víctimes al metro -generalment a primera hora del matí-, les seguia fins al portal del seu domicili i les abordava per darrere quan estaven desprevingudes. Segons informacions policials, en totes tres agressions el detingut va exercir un alt grau de violència amb les víctimes, tot i que només va poder consumar la que va tenir lloc el 18 d’agost. En les altres dues ocasions, les dones van oposar resistència i van aconseguir que l’arrestat desistís i fugís de la zona.

La investigacio ha anat a càrrec del Grup d’Agressions Sexuals de Barcelona de la DIC, juntament amb la Unitat d’Investigació d’Hospitalet de Llobregat. El detingut ha ingressat a presó després de declarar davant del jutge.